Hjælp Benny Greb Med Nyt Projekt


Gunnar Kristiansen
 Share

Recommended Posts

Benny Greb er kendt af de fleste trommeslagere som en fantastisk trommeslager, inspirator og formidler. Hans DVD har været en bestseller igennem flere år nu, men nu vil han lave en ny. Han mangler bare din hjælp…

 

”The art and science of GROOVE” skal den nye DVD hedde og omhandler ifølge Benny Greb “et holistisk koncept der forbedrer dit groove og din tidsfornemmelse massivt”. DVD’en er lanceret som et crowd funding projekt, og er forbavsende billigt at blive en del af.

 

Der er mange bidragspakker at vælge imellem. Lige fra et beskedent bidrag, der sikrer dig en download af det færdige produkt, til pakker med “20 min. hjerneplukning på Skype med Benny”, “Benny’s Medium Crash” eller f.eks. en “Lifetime Fan Experience”. Der er nok af muligheder.

 

Uanset, så starter vi ved nogle få euro, og du ikke bare støtter hvad der kunne blive endnu en fantastisk DVD (det tyder alt nemlig på), du sikrer dig den også billigere, end hvad sådan nogle ellers koster.

 

Men bliver målet ikke nået, bliver der ingen DVD! Dertil er der d.d. kun 25 dage tilbage før tiden udløber. Så ind at være med venner.

 

Klik her for at læse mere om projektet, se videoer og vælg så dit bidrag :-)

 

Link to comment
Share on other sites

Efter et par tilsyneladende indbringende dage er der nu rejst godt 64.000€. Der mangler stadig lidt over 15.000€ for at projektet kan realiseres, så skynd jer at finde jeres eurodollars frem og bak op om Benny og hans projekt!

Link to comment
Share on other sites

Så kom jeg sgu lige til at betale 117 kr..... Total € 70.156

 

10-11 dage endnu. Så stadig masser af tid til at nå det!

 

Er spændt på om det bliver til noget :-)

 

Nu ved vi at en sådan video kan laves for 600.000 kr. Til en gennemsnitspris på 250 kr. = 2.400 dvd'ere før det giver overskud. Tror det er en ok forretning. Men fik den jo til det halve! :ph34r:

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Godt nyt: Den Store Indsamling er definitivt slut i dag, med et slutresultat på over 115.000€, svarende til 144% af det planlagte budget. Det vidner da om en ret pæn interesse skulle jeg mene. Lad os håbe at resultatet lever op til både budget og forventninger!!

 

:-)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...

Så er DVD downloaded og gennemlyttet/set

 

gir den 8 ud af 10.. mange rigtigt gode ting, men da meget foregår med mundtlig beskrivelse og hans engelske ikke altid er i top, så går nogle pointer en smule tabt for nogle.. synes jeg.

 

savner lidt mere fokus på kroppen og hans måde at holder stikker og kropspositur.. han snakker om det, men der er flere klip f.eks. omkring "foran, lige på og bag beatet" hvor han bruger det meget, men slet ikke kommer ind på det.. eller forklarer sin tilgang til og brug af det.

 

for mig er det en 7 ud af 10 video, men tror mine forventninger var for store, så 8 ud af 10 er nok mere fair. men bestemt en af de bedre og noget anderledes, da der stort set intet er om teknik som sådan!

 

den bør kombineres med f.eks. Jojo Mayers Secret Weapons for at udgøre en fuld "pakke".

 

 

Edited by henrikrathje
Link to comment
Share on other sites

Jeg brugte linket i en mail som var måske 4 dage gammel, og jeg downloadede den i går. No problems. Har kigget den første halve time, og der er helt sikkert nogle ting jeg skal have prøvet af/øvet mig på. Jeg glæder mig til at prøve kræfter med dvd'en.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share