Mit Snarestativ Er For Kort, Hvad Gør Jeg? - Og... Et Impulskøb!


Recommended Posts

Hej venner.

 

Jeg har købt et elsæt til lejligheden. Det er lækkert, det er overraskende kval, og så er det sgu en pretty pretty sag. Men nok om det, det kan vi snakke om, hvis nogen er interesserede i selve sættet.

 

Vigtigst er nemlig, at snarestativet er for kort. Højden ville sikkert passe fint med en standard lilletromme på en 4-6". Men med sådan en eltromme, der er betydeligt smallere end selv en picollo, så går det altså galt. Jeg ved ikke lige, hvad Alesis har tænkt på her?

 

Men anyways, hvad kan jeg gøre? Som midlertidig løsning har jeg stillet stativet på et lille podie, men det holder jo ikke i længden.

 

Alle forslag er velkomne!

 

Hilsen Christopher (-:

Link to comment
Share on other sites

Ja et billede ville hjælpe. Så vidt jeg kan se hos 4sound, er der ikke lilletromme stativ til nogen af Alesis sæt. Snare pad´en er monteret direkte på racket.

 

Men til mit eget Roland har jeg et Ludwig Atlas stativ. Det står i absolut laveste position for ikke at komme for højt op. I højeste position sidder underkanten af lilletromme pad i 74 cm højde. Så er mesh skindet i en højde hvor jeg kan stå op og spille :-)

 

-Ulf

Link to comment
Share on other sites

Nåda, jeg fik en anden version frem af dm10 sættet.

 

http://www.4sound.dk/trommer/digitaltrommer/alesis-dm10-studio-kit-mesh

 

Jeg har forskellige stativer der står Tama, Premier, Pearl mv på. Alle kan bruges til sådan en pad. Det behøver ikke at være et Ludwig stativ for at komme højt nok op. Ludwig Atlas stativet er bare det højeste jeg har.

 

-Ulf

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share