Ludwig Sd - Godt Råd


Thrane
 Share

Recommended Posts

Hej folkes!

Har lige købt denne sag. Der er naturligt patina på, chromen skalder, rust osv. Naturligt nok, da den er fra 70'erne.

 

Er der noget, jeg kan gøre ift. at shine den op? Vil f.eks gerne fjerne de rust plamager rundt om rims - chromen kan jeg vel intet gøre ved?

 

Johan

 

28wiuh.jpg

Link to comment
Share on other sites

Det er vel den gode gamle ide med enten ståluld korn 0000 eller cilit bang(den orange). Det har i hvert fald hjulpet mig flere gange. Det fjerne de mange års fedtede fingre, lim og rust så trommen i hvert fald på afstand kommer til at fremstå fin og blank. Det reparere selvfølgelig ikke cromen de steder hvor det er rustet væk eller blevet slået af, men der er vist ikke nogen mirakel middel mod det desværre. Men når man har med en tromme som din så er det jo også kun helt i orden og pisse fedt at den ser gammel ud..😉 patina all the way!! 😉

Link to comment
Share on other sites

Orange cillit bang

 

Det den ikke tar kan prøve ståluld 000 eller 0000 på.. Ikke grovere!!!!!!

 

Har renset utallige supraer.. Og min erfaring er:

 

Skil den ad

Rens alt i cillit bang

Skyld med kold vand og tør grundigt

Reifer kan du derefter rense med ståluld 000/0000

 

Done.. Bedre blir det ikk.,

Link to comment
Share on other sites

Har aldrig brugt vedligehold på krom.. Sålænge man tørrer den af 1-2 gsnge om året så er der ikke meget grund til at bruge energi på det.. Men det skader seføli ikke!.. Det er bare lidt spild, for lige meget hvad, så kommer der fedt fingre på krom.. Og det nemmeste er at holde det rent ind imellem med en tør blød bomulds klud eller viskestykke :-)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Som gammel motorcykelmekaniler.... Altså de afslaldninger i chromen kan man aldrig fjerne. Blot en svedig finger så ruster det igen.

 

Ved ikke om det er for farligt at blæse den med glas eller plastikkugler for at gøre den ren.

 

Skal den chromes igen, så er der to problemer. For det første skal overfladen næsten være poleret inden chrome. For det andet er der næsten ingen i den civiliserede del af verden der kan lave ordenligt chrome.

 

Kineserserne er faktisk førende inden for chromearbejde. Der er ikke kommer nogle særlige miljøkrav, så de kan stadig lave chrome som i gode gamle dage. Men det sviner helt vildt hvis det skal være god chrome.

 

Vi vil se - og ser allerede flere ting hvor chrome er ændret til blanksorte nuancer der minder om om "chrome med solbriller" det sidste kan males på og er meget billigere at lave.

 

God fornøjelse...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share