Inear Sytem


Kenneth Andersen
 Share

Recommended Posts

Nå, efter at have spillet trommer (egen støjrock eller hardrock) på amatør niveau, i mange år er der nu sket ting og sager. Jeg har altid spillet med "grantræer" i ørerne og har haft monitorkasser på scenerne hvor vi har været ude.

Nu er det imidlertid ved at være tid til at investere i noget inear. Det er ikke så meget ørepropdelen jeg er efter da vi ikke spiller særligt højt (i hvertfald ikke i øveren, her spiller jeg uden ørepropper) men mere når vi nu skal til at lege med backingtracks/klik.

 

Ang selve proppen, hvad skal jeg kigge efter (som trommeslager evt)? Jeg har ikke budget til at invistere 5-10.000kr i noget hi-end høretelefon, men er det til at finde noget der lyder godt og er holdbart til måske et par tusind? Kan man nøjes med noget ikke-formstøbt? Eller er formstøbte det eneste der dur?

Det skal således både fungere i øveren og live.

 

Resten af setuppet aner jeg ikke noget om...

Så det kunne måske være fedt hvis der er et par stykker der gider at beskrive og forklare deres setup og en begrundelse for netop deres valg. Jeg synes det er ret spændende så jeg glæder mig til at høre hvad i har.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har et par ikke-formstøbte Shure in ears som fungerer rigtig godt, og jeg sværger ellers til formstøbte høreværn. Til forstærkning af monitorsignalet bruger jeg min spds-x, som har audio in. Den bruger vi også til afvikling af backtracks. En lille mixer vil også kunne gøre det, og med mindre du skal bevæge dig rundt på scenen er der ingen grund til at betale dyrt for trådløst udstyr. Som i paranteser bemærket typisk lyder dårligere end en kablet løsning...

Link to comment
Share on other sites

Fedt med input! :tu::rock:

 

Jeg har også haft kigget på et par Shure inears samt en af de billige mixere fra Behringer.

Tror godt de kunne være løsningen til at starte med i hvertfald!

Er der nogen der har prøvet eller ejer par Shure SE425, og kan fortælle om de er de ekstra penge værd i forhold til 315eren?

Link to comment
Share on other sites

Det er jo jævnligt oppe at vende herinde. Jeg har ejet/ejer både 215, 425 samt 535 og har til min egen overraskelse måtte konkludere at 215 - den billigste - by far lyder fedest. Ihvertfald til trommer. Der er bare mere low end end i nogle af deres andre modeller... og så er de så billige, at man har råd til at købe et reservesæt også. Selv bruger jeg en lille mixer fra Mackie til signalet, men det meste kan vel gå an.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg er faktisk enig med August ;-)

Ditto her!

 

.. har osse prøvet flere af Shure's in-ears, og synes SE215 er langt den bedste ... og så har man råd til en reserve ..!

 

Bruger Behringer Xenyx 802 - men skulle jeg have en ny, ville jeg foretrække en mixer med skyde-volumen-"knapper" i stedet, da en sådan er nemmere at betjene.

Link to comment
Share on other sites

Mojn.

Jeg bruger Shure inear SE 215 og de virker bare signalet til dem kommer fra en mixer hvor jeg får input fra lydmanden, så kan jeg selv styre lyd niveauet, samtidig har jeg et input fra min TM-2 så jeg også selv kan styre volumen fra backtracket (når vi bruger det)

Men du kan bare skrive til mig hvis du vil prøve setuppet, øver nemlig i Haderslev så du sige bare til :-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share