Jesper Pingel Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Allo allo.... Sagen er den at jeg vil ha en ny kaffemaskine. ...har pt en nespressomaskine og den er vel ok, men not all that.... Så jeg tænker at måske jeg skal ud Og ha en moccamaster maskine denne gang. . Så spørgsmålet er lidt om der er nogle som har sådan en og den er prisen værd...da de alligevel ligger over de 1000kr jo.. Så hjælp mig lige her..... Trænger til en varm kop kaffe. Jesper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henrik H. Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 (edited) Du kan roligt købe en moccamaster. Den brygger en virkelig god kaffe. Og den gør det tilmed hurtigt. Jeg har aldrig fortrudt mit køb. Jeg har hørt fra venner at den har en lang levetid. Min egen er 4 år og brygger stadig ligeså godt som da den var ny. Edited January 19, 2016 by Henrik H. Link to comment Share on other sites More sharing options...
henrikrathje Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Kort svar: JA den er pengene værd.. alene fordi den er hurtig til at lave en kande! Mine forældre havde stædigt i mange år prøvet en masse forskellige.. de holdt. ca. 3-5 år pr stk.. så købte de en moccamaster.. 11 år efter er den stadig som ny og laver hurtig brandvarm, kaffe! har da set dem ind imellem til 7-800. her er en til 888 kr. http://www.elgiganten.dk/product/husholdning/kaffemaskiner/H741AOB/moccamaster-kaffemaskine-h-741-ao-sort Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalEl Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Mine forældres kører på 19. år nu og laver glimrende kaffe, har jeg hørt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonaslind Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Som de andre siger, så er moccamsteren the shit!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mads Valther Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Jeg hælder bare direkte fra elkeddel i termokande. Smager fint, og er hurtigere... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonaslind Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Jeg hælder bare direkte fra elkeddel i termokande. Smager fint, og er hurtigere... 1: Koger du så kaffebønner i el-kedlen? 2: Hælder du kaffebønner i termokanden? 3: Jeg fatter hat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
henrikrathje Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Men en moccamaster klarer en kande på 4-5 min. Det er ikke lykkedes mig at klare det hurtigere manuelt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasper Stougaard Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Jeg mener, den Moccamaster, mine forældre har, er den anden de har, i den tid jeg kan huske. Altså cirka små 30 år. Den er pengene værd - lynhurtig og brygger god kaffe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claus Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Vi har haft 2 Moccamaster maskiner i mit firma over 11 år, og vi laver meget kaffe = driftsikker og hurtig! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Pingel Posted January 20, 2016 Author Share Posted January 20, 2016 Men en moccamaster klarer en kande på 4-5 min. Det er ikke lykkedes mig at klare det hurtigere manuelt? Spil noget mere heavy, så bliver du hurtig! ....😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
henrikrathje Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Jeg går ind for slooooooow Coffee Link to comment Share on other sites More sharing options...
rettmer Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Jeg hælder bare direkte fra elkeddel i termokande. Smager fint, og er hurtigere... Osse her- kaffen bliver uovertruffen- har også en moccamaster og har taget tid- det tager præcis den samme tid (6min. for 1 liter) og arbejdsgangen er den samme- dog mindre rengøring med elkedel, tragt og termokande (som jeg bruger i begge tilfælde) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mads Valther Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Præcis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkels Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 En god måde at forbedre din kaffe på, er at købe en kværn og kværne bønnerne frisk hver gang, du laver kaffe. Det smager meget bedre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louis Gundelach Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Nu hvor vi er ved det,.....en termokande der virkelig kan holde på varmen? På forhånd tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonaslind Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Nu hvor vi er ved det,.....en termokande der virkelig kan holde på varmen? På forhånd tak. Og sig ikke Alfi Juwel! Den er alt for dyr!!' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan "Due" Jensen Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Nu hvor vi er ved det,.....en termokande der virkelig kan holde på varmen? På forhånd tak. "Tiger" kanden. Holder nærmest kaffen varm en hel dag (hvis den er godt fyldt). Link to comment Share on other sites More sharing options...
henrikrathje Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 (edited) Alfie ee sgu heller ikk meget værd.. Sorry. Vi havde en kæmpe samling på arbejde.. De blev droppet til fordel for simple stål termoer. Vi har en stak derhjemme af forskellige slags.. Den bedste er HELT klart en stål termo.. Sådan en her feks. http://www.harald-nyborg.dk/p10676/sjoebo-termoflaske-1-0-l Vores er en tilsvarende billig en 70-80kr Den kan holde væske som starter med 95gr varm til dagen efter.. Jo oftere du åbner desto koldere seføli.. Men n alligevel! Edited January 20, 2016 by henrikrathje Link to comment Share on other sites More sharing options...
henrikrathje Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Luksus versionen er https://m-webshop.coop.dk/vare/thermos-termoflaske-1-liter-staal/5010576815255 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jon petersen Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Kaffe (og evt. sukker) direkte i glasset - kogende vand over.Rør rundt med træpind - vent ca. 3 minutter, rør igen.Kaffegrumset ligger nu på bunden. Tilsæt fløde efter behov. Mælk, hvis du er på skrump.Og nej, du får ikke kaffegrums i munden - det bliver helt hyadraulisk, ligger på bunden.Du kan også lave en hel kande.Og thermokander skal selvfølgelig være med glas indeni. Stål smager grimt, bruges kun på fjeldet fordi glas er for sart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Mains Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Mon ikke det så bliver en Mocca Master ? Jeg stod selv i samme dilema for 5 år siden - uden rundspørge på TS, o g det blev en klassisk Melita stål, "Aroma Exxelent" og den knokler hverdag -------også uden afkalkning . Ellers har jeg mormors arvemaskine "Madam Blå" med tragt og stoffilter......fra 1940 /Jørgen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Per Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Moccamasteren kører uovertruffent herhjemme - den er ca to år gammel nu. God og hurtig kaffemaskine! Skal det være ekstra godt, bruger jeg friskkværnede bønner og stempelkande - der er dog lidt mere rengøring involveret.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Per Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 (edited) Bruger forøvrigt helst ikke termokande. Synes kaffen tager smag efter det - og jeg har prøvet flere forskellige. Laver mindre og friske portioner istedet! Edited January 21, 2016 by Per Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now