Velbalancerede Stikker - Anbefalinger ?


Daniel-san
 Share

Recommended Posts

Hej slagere

 

Jeg har brug for nogle anbefalinger til et godt sæt afbalancerede trommestikker (ikke for tunge). Jeg har i en en del år udelukkende kørt med Vic Firth Steve Gadd stikker til alt hvad jeg spiller. De fungerer også ganske glimrende til musik i den lettere genre, men jeg har behov for lidt mere bid og tyngde, synes jeg (har måske fået lidt større underarmsmuskler, hvem ved ? :-)).

 

Er der nogle anbefalinger til en stik der kan bruges til lidt af hvert, men som ikke er for tunge ? Har en forholdsvis lille hånd, så skal ikke op i de store "træstammer" Har aldrig prøvet ProMark eller Vater - er det noget der kan bruges ?

Link to comment
Share on other sites

Jeg spillede med Jojo Mayers stik fra Vic Firth i en periode. Meget god balance, relativt kort og en anelse tykkere end en 5A. God fyldig lyd på trommerne, måske lidt voldsom på tynde bækkener. Dejlig stik, men lidt dyr. Og ikke alle sæt holder lige godt.

 

Ellers skal du prøve Rohema-stikker. Tysk mærke, fås hos Drum Limousine eller Thomann. Super konsistent kvalitet til meget rimelige priser. Jeg er selv blevet glad for deres 5A og - hvis det skal være lidt hårdere - 5AB

Link to comment
Share on other sites

Det er vel rigtig meget en personlig ting. Jeg var selv fundet lykken i Zultan DW stikker. Dem kan de jo prøve hvis du alligevel skal have noget i thomann.

Balancen passer godt til mig (ikke så tunge foran som fx promark 5a) og jeg kan godt lide den lyd hovedet giver på mit ride :)

Men tror det er noget med at prøve sig frem

Link to comment
Share on other sites

Kan også anbefale Pro-Marks Select Balance stikker - enten som Forward Balance med lidt mere tyngde frem mod stikkens tip eller som Rebound Balance med det modsatte. Begge modeller fås i fem forskellige tykkelser - alle i samme længde. De har fungeret rigtig godt for mig, fordi jeg bl.a. har kunnet finde en lidt tykkere stik, som ikke var for tung. Jeg tænker, det samme kan gøre sig gældende i dit tilfælde med f.eks. Forward Balance.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share