"toe-Heel"?


SunshineInABag

Recommended Posts

Hej alle sammen!

 

Her den anden dag opdagede jeg lige en lille mystiskhed ved mit spil... jeg bruger en omvendt Heel-toe teknik, og efter lidt research kunne jeg ikke finde nogen andre der brugte den. Jeg tænker, jeg er endt med at bruge den, fordi pedalen ender væk fra skindet og derved ikke "begraver" sig i skindet, men der kan da godt være andre grunde. Det føles i hvert fald akavet i foden at bruge den typiske "hæl til tå" teknik.

 

Så jeg vil egentlig bare høre, om der er nogen af jer på dette dejlige forum, der bruger en lignende teknik, og i så fald jeres tanker om teknikken - om den er smart, hvad er jeres tilgang til den, om den er brugbar. Jeg overvejer at skifte til den typiske "heel-toe", så hvis der er nogen, der tænker, "toe-heel" er en direkte dårlig teknik, må I også gerne lufte jeres tanker om dette! :D

 

Jeg er ikke dybt begravet i en trommekarriere, så en lille kursændring, før teknikken rigtig sætter sig fast, kunne måske være smart, eller?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Jeg er ikke helt med på hvordan du synes at Heel-toe teknikken begraver sig i skindet.... Som jeg ser det er det egentligt en teknik til at spille flere slag i træk... så det vil vel kun være sidste slag der evt forbliver op ad skindet hvis det er... og så er resten vel lidt op til om du er en "Heel up eller Heel down " kind of guy :)

 

Men altså hvis bevægelsen er den samme som Heel-toe, bare udført i modsatte rækkefølge er der vel ingen skade sket....

 

Måske har jeg dog misforstået din teknik ...

Men det kunne være fint med lidt video evt :)

Link to comment
Share on other sites

Jepper, det er bestemt den Gabriel :) Jeg gør det bare modsat... Ville egentlig bare høre om der var nogen, der havde gjort sig nogen erfaringer med den modsatte variant. Altså jeg spiller heel up, men kan godt lide, at køllen ikke lander i skindet - teknikken minder lidt om denne her, bare hvor foden lander nede og køllen ikke er begravet i skindet:

Link to comment
Share on other sites

Ah ok, det er til "dobbeltslag" :)

Jamen så kan jeg da sige at jeg i starten lærte den metode vist videoen (bare fra weckls back to basis), men på et eller andet tidspunkt vendte jeg det naturligt rundt ligesom du selv beskriver... og det fungerer langt hen ad vejen, MEN ! Jeg synes klart at hvis man spiller samba eller lignende så mister man noget af kontrollen (det er dog bare min oplevelse)...

Link to comment
Share on other sites

Jeg mener også at Jojo viser den teknik du beskriver, og anbefaler den når man skal have en accent på det første af de to slag. Den omvendte rækkefølge vil typisk give accent på det sidste slag, ligesom når man spiller med hælen oppe og laver det første slag med anklen og det andet med benet.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now