Fynsk trio med TS medlem går viralt på Facebook

Chris Grey And The BlueSpand - Trommeslageren.dk

Måske har du hørt om blues-trioen Chris Gray & The BlueSpand, som angiveligt skulle være opkaldt efter bandets blå kassevogn, altså “blå spand”, altså “blue spa…” – du har nok fanget den 🙂

Hvis ikke du har hørt om trioen, så er det ret godt undsluppet. For bandet er nemlig igang med, hvad der kunne ligne lidt af en Chili Claus 2.0.

I hvert fald har bandets video “Grab ’em by the elbow” fået over 575.000 visninger og 4800 likes, hvilket er ret uhørt, for et band med under 5000 følgere på Facebook.

Bandet forklarerer: “Det er kommet meget bag på os, hvor hurtigt tingene pludselig kan ske. Folk fra det meste af verden har delt den, og vi får mange personlige henvendelser fra folk, som er vilde med den. Mange har fremhævet især to ting: Det simple setup med akustisk guitar, cajon og bas, og den spilleglæde de fornemmer hos os. Det er fedt, for det er præcis derfor vi spiller musik”, fortæller orkesteret, der i øvrigt består af Chris Grey, Lars Frimodt-Møller (her fra TS) og Kasper Laursen.

Du kan se videoen her:

Grab 'em by the elbow

Alternative Facts – Grab 'em by the elbow

Opslået af Chris Grey & The BlueSpand på 20. februar 2017

Bandet har selvfølgelige allerede 2’eren “Golden Tower” klar (som i skrivende stund har rundet 125.000 visninger), og den kan du se her:

A lot of people requested the lyrics- so here it goes:Got a lot of moneyGot my own TV-show for youLiving the wild…

Opslået af Chris Grey & The BlueSpand på 1. maj 2017

Vær den første til at kommentere

Skriv en kommentar