Hjælp Benny Greb med ny DVD

Benny Greb Script - Trommeslageren.dk

Benny Greb er kendt af de fleste trommeslagere som en fantastisk trommeslager, inspirator og formidler. Hans DVD har været en bestseller igennem flere år nu, men nu vil han lave en ny. Han mangler bare din hjælp…

”The art and science of GROOVE” skal den nye DVD hedde og omhandler ifølge Benny Greb “et holistisk koncept der forbedrer dit groove og din tidsfornemmelse massivt”. DVD’en er lanceret som et crowd funding projekt, og er forbavsende billigt at blive en del af.

Der er mange bidragspakker at vælge imellem. Lige fra et beskedent bidrag, der sikrer dig en download af det færdige produkt, til pakker med “20 min. hjerneplukning på Skype med Benny”, “Benny’s Medium Crash” eller f.eks. en “Lifetime Fan Experience”. Der er nok af muligheder.

Uanset, så starter vi ved nogle få euro, og du ikke bare støtter hvad der kunne blive endnu en fantastisk DVD (det tyder alt nemlig på), du sikrer dig den også billigere, end hvad sådan nogle ellers koster.

Men bliver målet ikke nået, bliver der ingen DVD! Dertil er der d.d. kun 25 dage tilbage før tiden udløber. Så ind at være med venner.

Klik her for at læse mere om projektet, se videoer og vælg så dit bidrag 🙂

Vær den første til at kommentere

Skriv en kommentar