Musikmesse 2014: PUR Cajons

PUR Cajon Musikmesse 2014 - Trommeslageren.dk

Af Nicolaj Fage-Lorenzen

Onsdag formiddag scanner Gunnar og jeg Hal 3.0 – den med trommer og slagtøj. Efter at have konstateret kinesernes massive tilstedeværelse, stopper vi op ved en stand, der allermest minder om en lounge club med en lille scene, et cool køleskab med østrigske drikkevarer og loose mennesker, der hænger ud…

Vi er havnet hos PUR Cajons fra Salzburg, Østrig. Stiftet af brødrene Nikolaus, Dominik og Phillipp Rhomberg, samt en god ven – Florian Pichler.

Instrumenterne oser langt væk af gennemført håndværk og udsøgt materialekvalitet, og lynhurtigt er der hænder, der tapper løs på de mange forskellige “kasser”. PUR står også for designet af en meget lækker, lille grænseflademikrofon til brug i cajons og sågar stortrommer.

Phillipp Rhomberg tager os på en rundtur i PURs univers, og Rhomberg-brødrenes passion for detaljen samt gennemtænkte tekniske løsninger er meget beundringsværdig (Selvbyggerne på TS ville nikke anerkendende, er jeg overbevist om).

Inden længe er vi budt på øl, men klokken 10 er alligevel lige tidligt nok, så to frisklavede espressoer falder valget på… (vi vendte dog frygteligt tilbage senere på dagen, og smagte en forfriskende øl med grapejuice.)

Det er os en fornøjelse at præsentere alle på Trommeslageren for disse flotte cajons og en veldesignet mikrofon. Interviewet med Phillipp Rhomberg kan I se herunder.

Vær den første til at kommentere

Skriv en kommentar