Ny interaktiv trommebog

Creative Developement Bog - Trommeslageren.dk

Den danske trommeslager Claus Thylstrup (udd. Academy of Contemporary Music) har sendt en ny engelsksproget trommebog på gaden. En bog der ikke udgives i trykt form, men som en interaktiv iBook.

Creative Development – Patterns & Fills er en interaktiv iBook der tilbyder trommeslagere en kreativ insprøjtning. Bogen er fyldt med fills og patterns og udover originalt materiale puster bogen nyt liv i en række klassiske fills og patterns, som f.eks paradiddler, the blush-da, the Billy Cobham fill m.f.

Bogen giver også læseren værktøjer til at udvikle egne ideer, bla. udfra en ny metode kaldet The Step by Step Method. Gennem en række skridt tvinger denne metode læseren til at tænke kreativt og derved udvikle nye fills og patterns.

Gennem hele bogen finder man også videoklip på de enkelte sider, der demonstrerer de illustrerede figurer og fils.

Bogen henvender sig ikke til en bestemt musikalsk genre og er derved meget alsidig.

Niveau: Øvet til avanceret.
Sprog: Engelsk.

Creative Development – Patterns & Fills er lavet specielt til Apples iBook format som tillader video, noder, billeder, tekst m.m. i en samlet pakke. Formatet er dermed perfekt da man har det hele lige foran sig på en skærm.

Bogen kan købes via Apples iBookstore samt iTunes til 65,- Det er også mulighed for at downloade en gratis prøve version.

Bogen kan bruges med følgende: Mac computer med den seneste opdatering af iOS eller på iPad med app’en iBooks.

Du kan finde mere information om bogen her.

Vær den første til at kommentere

Skriv en kommentar