Trommeslageren.dk 2004Trommeslageren.dk åbnede den 18. april 2002. Formålet med hjemmesiden er, at enhver trommeslager, ung som gammel, erfaren som uerfaren, må finde inspiration, interessant læsning og brugbar viden – altsammen på dansk.

Hjemmesiden

Siden er bygget op af mange elementer som bl.a. omfatter en nyhedssektion (forsiden), læsesider med gode råd, historier om trommeproducenterne, trommeslager-biografier, interviews og meget mere.
Dertil et meget besøgt brugtmarked, og sidst men ikke mindst – vores trommeforum. Jeg tøver derfor ikke med at sige, at Trommeslageren.dk er stedét, hvis du interesserer dig for slagtøj.

Historien om trommeslageren.dk

Efter at Trommeslageren.dk åbnede som ren informations- og salgsside i 2002, lancerede jeg vores trommeforum året efter, i maj 2003. Det bevirkede, at trafikken på siden voksede markant.

I foråret 2004 blev hele hjemmesiden re-designet, ligesom et nyt og opdateret brugerforum så dagens lys. Trommeslageren.dk skiftede gear om man så må sige. Dette foranledede, at over 5.000 danske trommeslagere i 2017 havde tilmeldt sig Trommeslageren.dk som brugere.

Efter at have kørt i over 10 år med samme design, måtte jeg se i øjenene, at hjemmesiden nu, i 2017, var blevet for gammel. For meget kode var for usikker, forumsoftwaren blev ikke længere opdateret – og meget andet var i det hele taget galt.

Sidst men ikke mindst har jeg måtte sande, at jeg ikke længere har tiden til selv at skabe alt indholdet til siden selv.

Trommeslageren.dk fremadrettet

Derfor har siden nu skiftet maskinerum. Den 1. juni 2017 genåbnede Trommeslageren således igen, efter en god uges nedetid pga. skift til ny udbyder, skift af platform, overførsel af forum, filer, artikler, nyheder og meget andet.

Trommeslageren.dk bygger nu på en platform der muliggør, at medlemmer kan oprettes som skribenter, anmeldere mm., og indholdsopgaven kan nu løftes i flok. Det håber jeg kommer til at ske, til alle medlemmers fornøjelse.

God fornøjelse med Trommeslageren.dk

Gunnar Kristiansen
Ejer og Administrator

Gunnar Kristiansen er endvidere indehaver af hjemmesiden Drum Squad, webshoppen CymbalONE, ligesom han er manden bag UFO bækkener, CymbalWorks bækkener, SlapKlatz samt andre trommerelaterede produkter.