The Celebrity Drum Battle

Chad Smith & Will Ferrell - Drum Battle - Trommeslageren.dk

Det hele startede med at komikeren Will Ferrell gav sig ud for at være trommeslager Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) via Reddits “AMA” (Ask Me Anything). Chad Smith svarede igen, og udfordrede samtidig Will Ferrell til en drum battle…

Denne “showdown” kom dog med én betingelse fra Will Ferrell: Først skulle der indsamles $300.000 til Cancer for College – en non-profit organisation der uddeler scholarships til personer der er kommet igennem deres kamp mod kræft.

Den “rigtige” Chad Smith svarede igen, og kommanderede Will Ferrell til ikke længere at efterligne ham. Ydermere udfordrede han ham tilbage, til en koklokke-fri drum battle.

Dertil lavede Chad Smith sin egen Reddit-AMA den 7. februar, hvor han promovere en auktion over et Pearl trommesæt (brugt til Superbowl) til fordel for Make-a-Wish Foundation. Ferrell benyttede muligheden til at acceptere Smith’s invitation, men stadig kun hvis Cancer for Collegenåede deres mål på $300.000.

Målet blev nået, og det hele endte på Jimmy Fallons talkshow. Et TV-indslag der må gå over i historien som noget af det sjoveste trommerelaterede sente på TV.

Se her de to herrer blive interviewet af Jimmy Fallon.


Og se så “the cowbell-free showdown” her…

Vær den første til at kommentere

Skriv en kommentar