Velkommen tilbage – TS version 3.0

TS 3.0 - Trommeslageren.dk

Du undrer dig måske lidt over udseendet på denne efterhånden gamle og velkendte adresse. Men Trommeslageren.dk var blevet forældet – på mere end én måde – og nu er hjemmesiden for anden gang i sit liv blevet opdateret.

De sidste tre uger er derfor gået med at overføre den over 15 år gamle hjemmeside, konvertere databaser, opgradere, re-directe osv. osv. Men nu måtte siden opdateres, af bl.a. sikkerhedsmæssige årsager.

Hvad er der sket?

For det første håber jeg at I kan lide hvad I ser. Selvom en del stadig “mangler at komme på plads”, så burde det rent funktionelle være på plads (menuer vil dog ændre sig…).

Siden er mere opdelt i en hovedside og et forum end før. Dette for at gøre opdateringer lettere i fremtiden, da disse komponenter kører på hver deres platform. Til gengæld har jeg indkøbt et integrationsmodul, så man som bruger af forummet kan kommentere på indlæg og artikler på hovedsiden mm.

Nyt på forum

Når du skal logge på forummet, skal du nu bruge dit skærmnavn – altså det navn folk så på skærmen – og ikke dit gamle login. Der findes kun skærmnavnet nu.

Dertil er der mange ting ved forummet der er nyt. Jeg har ikke engang selv haft tid til at tjekke det hele ud endnu, så forsøg at hjælp hinanden derinde om muligt.

Dertil vil jeg sige, at vi ikke er helt i mål endnu. Så ting vil fortsat ændre sig løbende. Jeg vil forbedre og optimere løbende, så ser du fejl af den eller eller den anden art, så er du mere end velkommen til at lade mig det vide.

Hvad jeg glæder mig mest til?

Den helt store forandring ved Trommeslageren.dk, er de nye muligheder for at have mange der kan bidrage med indhold.

Jeg har allerede aftaler med Søren Jensen (Kaboum bogen), Claus Thylstrup (Creative Developments bogen), Per Simonsen (nyt interview), samt både Anders Meinhardt og Mikkel Villingshøj har lovet at komme med noget brugbart stof til siden.

Dertil vil det være muligt at blive nyhedsskribent med eget login til “bagsiden”, så lad mig vide hvis du har mod på den opgave.

På sigt ønsker jeg et “dommerpanel” af tre forskellige typer trommeslagere, som så kan teste det samme udstyr, men med hver deres vinkel på det.

Ideer er der nok af – nu skal alt det sidste på plads… og jeg skal til at passe mit egentlige arbejde igen!

TS-Bidragsyder

Hvilket leder mig hen til… Hvis du synes om siden og har lyst til at støtte den, så er du selvsagt meget velkommen til at give lidt til projektet, og til gengæld få et badge på forum, samt meget mere plads til billeder. mm.

Du kan købe dig til bidragsyderstatus her.

God fornøjelse!

Bedste hilsener
Gunnar Kristiansen
Ejer og administrator

Vær den første til at kommentere

Skriv en kommentar