Zildjian Day kommer til KBH

Zildjian Day Copenhagen København Trommeslageren.dk

Måske husker du Zildjian Days tilbage fra 80’er, hvor konceptet startede. Nu er Zildjian så på vejen igen, denne gang med “International Tour 2014” som heldigvis rammer København.

Zildjian Days byder i år på Mike Mangini, trommeslager for Dream Theater og Gavin Harrison, trommeslager for Porcupine Tree & King Crimson. Begge kunstnere er uden tvivl nogle af de mest efterspurgte spillende foredragsholdere i øjeblikket.

Zildjan Days i København vil også præsentere Jan Lysdahl, der kan betegnes som lidt af en legende på den danske musikscene. Han har medvirket på de mest sælgende udgivelser i dansk musikhistorie og har spillet for et hav af kunstnere. Ud af en meget lang liste kan nævnes bands som: One Two, Sanne Salomonsen, Kim Larsen, Lars H.U.G., Sko & Torp og Mc Einar.

Ihan Haydar er en smuk ny musikalsk komet, der på rekordtid er stormet frem. Hun startede sin karriere som trommeslager for vinderen af European Song Contest, Soluna Samay, og er i dag trommeslager i bandet L.I.G.A, der ligesom Ihan bare er braget frem på scener og hitlister og som nu er et af de bedst sælgende danske acts.

Thomas Holmen slår sine folder i Infernal og er en efterspurgt mand til Clinics og Master Classes. Med Infernal har han spillet et utal af koncerter i både ind- og udland. Han var også manden bag den kendte dj og musiker Kato, hvor han på en hel festivalturné udgjorde rytmesektionen. Thomas er fuld af energi bag trommesættet og er en fornøjelse at opleve live.

Sidst, men ikke mindst, byder programmet også på Morten Toft Hansen fra det danske melodiske metalband Raunchy. Morten er en vaskeægte metalmaskine, der ved, hvordan den onde lyd beherskes.

TID OG STED
Pumpehuset, København
Tirsdag den 18. november kl. 19:00

ENTRÉ
Billetter købes hos Billetnet via dette link.

VIND EN BILLET
Hvis du er hurtig kan også være heldig at vinde en billet her på Trommeslageren. EM Nordic, der arrangerer Zildjian Days, har nemlig været så venlige at udlodde to billetter til lodtrækning.

Du skal blot kommentere på denne nyhed senest den 31. oktober kl. 15:00 – så deltager du automatisk i lodtrækningen, og vil få tilsendt billetten hvis du vinder.

Læs mere her…

Vær den første til at kommentere

Skriv en kommentar