Ny Tromme-App Til Ipad & Iphone


Gunnar Kristiansen

Recommended Posts

Et af hovederne bag de så kendte videoer fra Hudson Music - Rob Wallis - har nu udviklet en ny iPad/iPhone app for trommeslagere. Som altid er nogle af verdens førende trommeslagere involveret i projektet.

 

Selve app'en er sådan set en videreførelse af selve instruktions-video konceptet. Mit gæt er at Hudson Music også godt kan se hvad vej vinden blæser - når det gælder DVD og BlueRay.

 

Opbygning

I "Lesson Mode" har man en underviser i ét vindue samt et nodeeksempel placeret nedenunder samt en oversigt over kurser til venstre. Går man i "Practice Mode" får man nodeeksemplet op, så det kan afvikles med indbyggede trommelyde, og således også afpilles i et mere eller mindre valgfrit tempo. Der er også en indbygget metronom, men den er i den afprøvede version af app'en meget utight - noget man må formode bliver rettet.

 

Priser

App'en er gratis at hente ned, og der følger 7 kurser med kvit og frit. Vil man ind at købe flere kurser, er de takseret til mellem 24 og 30 US Dollar.

 

Det sjove er så at man som dansker pt. kun betaler disse rater i kroner, dvs. 24-30 kroner. Dette må enten være en bug eller et forkert prisskilt. Mit gæt er at det er en fejl. Men ikke desto mindre en ret god pris indtil videre.

 

Kurserne fylder ca. 80-300 MB pr. stk., så det skal man også lige have med i sine betragtninger før man shopper løs.

 

Instruktørerne

Følgende underviserer figurer i Drum Gurus butik:

- Steve Smith

- Mike Portnoy

- Steve Gadd

- Chad Smith

- Joe Bergamini

- Mike Sorrentino

 

andet_251012_drumguru.jpg

 

For yderligere information, besøg app'en via linket herunder.

 

Link til producenten

Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu